Nyheter fra NORLA

Norsk litteraturfestival - i ditt eget hjem!

Norla07langslågen photo tone kolaas, kulturnett innlandet
Gudbrandsdalslågen på vei mot Lillehammer. Foto: Tone Kolaas, Kulturnett Innlandet

På denne tiden av året er vanligvis vi i NORLA på vei til Lillehammer for å delta i det flotte våreventyret som heter Norsk litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene. I år blir imidlertid festivalen Nordens største digitale litteraturfestival (29.- 31. mai), og dermed blir alle programpostene mulig å følge fra hele verden!

NORLA arrangerer vanligvis to seminarer under Lillehammer-festivalen, og disse blir derfor også digitale i år. Vi er glade for å starte med en verdenspremiere allerede onsdag 27. mai med et webinar for 17 oversettere av norsk litteratur for unge lesere!
Torsdag 28. og fredag 29. mai ​​arrangerer vi webinar for årets deltagere i Lillehammer-fellowshipet, dvs. 16 internasjonale redaktører av barne- og ungdomslitteratur. Webinaret arrangeres i samarbeid med litteraturagenter og Den norske Forleggerforenining, med finansiering fra Utenriksdepartementet.

Vi gleder oss til å dele presentasjoner ved forfattere og illustratører av åtte utvalgte bøker for barn og unge voksne. Og sist men ikke minst: Vi ser frem til å møte alle de internasjonale deltakerne i våre egne stuer!

Les om våre aktiviteter
Se festivalprogrammet
Følg festivalen på Facebook

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

www.booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon, nyheter og arrangementer.

Frankfurt 2019