For oversettere

Reisestipend til Frankfurter Buchmesse 2019

I forbindelse med at Norge er gjesteland under bokmessen i Frankfurt 16.-20. oktober 2019 ønsker NORLA at også oversettere av norsk litteratur får ta del i dette prosjektet. Dette gjelder også dem som oversetter til andre språk enn tysk.

I løpet av messen vil det bli et omfattende og spennende litterært og kulturelt program som dere oppfordres til å besøke. I tillegg kommer vi til å lage noe oversetterfaglig og sosialt opplegg for dere. Detaljer om dette kommer senere.

Vi har satt av midler til inntil 50 reisestipend. Disse vil dekke reisekostnader inntil 100 euro, samt inngangsbillett til messen. Oversettere med lang reise kan tildeles noe ekstra tilskudd, så vi ber dere oppgi reisekostnader i søknaden.
Vi gir kun tilskudd til reise, ikke overnatting.

Dere finner lenke til søknadskjema under.
Søknadsfristen er 15. mai og vi sender ut svar innen 1. juli.

Vi ser frem til mange søknader!

Søk her

Norge er gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 er Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon, nyheter og arrangementer.

Frankfurt 2019

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

www.booksfromnorway.com