Nyheter fra NORLA

NORLA søker praktikant

Mette fargerike bøker 1
Foto: Mette Børja

Ønsker du jobberfaring innen kultur og internasjonale relasjoner?

Søknadsfrist: fortløpende

NORLA, Senter for norsk litteratur i utlandet, fremmer norsk litteratureksport gjennom aktivt promosjonsarbeid og tilskudd til oversettelse. Organisasjonen sprer kunnskap om norske bøker og forfattere i utlandet, og driften er finansiert av Kulturdepartementet.

Praktikantstillingen egner seg for studenter eller nyutdannede som snakker og skriver engelsk flytende, har gode språkkunnskaper i norsk, og ønsker arbeidserfaring.

Hos oss blir du en del av et kreativt miljø i en spennende bransje som jobber tett med kulturlivet. I løpet av tiden hos oss vil du få praktisk kompetanse i å koble det norske og internasjonale kunst- og kulturlivet, få faglig innsikt i hele kulturfeltet, og ikke minst bli kjent med våre nettverk både i Norge og internasjonalt.

Som praktikant hos oss vil du særlig jobbe med:

- Administrative oppgaver knyttet til tilskuddsordninger
- Lage og publisere innhold for sosiale medier
- Research og datainnhenting
- Delta i praktisk gjennomføring av prosjekter

Du bør ha stor interesse for kultur, litteratur og nettverksbygging. Du må kunne skrive godt på engelsk og ha gode språkkunnskaper i norsk.
Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, legning, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Skriv litt om deg selv og send oss en epost.

Oppstart vil være så snart som mulig. Vi tar imot søknader fortløpende, og kaller potensielle kandidater inn til intervju så raskt som mulig.
Vi holder til i lokaler i Observatoriegata 1b, 0254 Oslo.

Arbeidstiden er fleksibel innenfor 3 dager i uken i en begrenset praksisperiode på tre måneder. Praktikanter som tilbys stillingen må selg besørge og bekoste reise og opphold i forbindelse med praktikantperioden.
Detaljer utover dette kan du få ved å kontakte oss.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Agata Kazmierczak.
Søknad med relevant CV sendes til agata@norla.no

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019