Nyheter fra NORLA

NORLAs oversetterprogram på Lillehammer 2022

2022 lillehammer oversetter fb kopi

Også i år ønsker NORLA å samle oversettere av norsk litteratur på Lillehammer i forbindelse med Norsk Litteraturfestival/Sigrid Undset-dagene.
For inntil ti deltakere dekker NORLA reisekostnader, kost og losji fra tirsdag 31.5. til fredag 3.6. Det er mulig å utvide oppholdet for egen regning.

Deltakerne vil få faglig påfyll og kan fritt følge festivalens rikholdige program. I tillegg kan de delta på deler av årets internasjonale forleggerseminar: Lillehammer Rights. Lillehammer Rights arrangeres av NORLA i samarbeid med Norsk Litteraturfestival. Vi ser frem til innholdsrike dager med språklige diskusjoner og faglig påfyll!

Stipendet kan bare søkes av dem som oversetter direkte fra norsk. NORLA vil vurdere søknadene og sette sammen en egnet gruppe.

Søknadsfrist er 1. mars 2022.
Søk ved å fylle ut søknadsskjema her

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019