Nyheter fra NORLA

Bokhøsten er i gang

Det gode lesestedet 2.plass mette leser i det grønne
Foto: Mette Børja

En annerledes bokhøst er i gang. Mange arrangementer, bokmesser og festivaler er utsatt til neste år. Bokmessen i Frankfurt er imidlertid i full gang med omstillingen til årets annerledes-bokmesse, digitalt og fysisk, og NORLA planlegger deltagelse på flere måter. Vi ser frem til å følge opp fjorårets norske gjestelandssatsning og kontakten med oversettere, forleggere og bokhandlere.

En gledelig nyhet er at NORLA i løpet av sommeren har mottatt enda flere søknader om oversettelsesstøtte til skjønnlitterære titler enn til forrige tildelingsrunde. Det er tydelig at interessen for norsk litteratur fortsatt er meget sterk.

Vi ser frem til å treffe både kjente og nye litteraturvenner i høst, enten digitalt eller fysisk – for å snakke om gode bøker!

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019