Nyheter fra NORLA

Utlysning: Fellowship til Lillehammer 31. mai – 2. juni 2022

2022 lillehammer rights (1)

NORLA inviterer internasjonale forleggere, redaktører, underagenter og scouter til å søke på fellowship til Lillehammer og Norsk Litteraturfestival, 31. mai til 2. juni. I år markerer vi den fysiske åpningen av det nyopprettede rettighetssenteret Lillehammer Rights på Scandic Victoria Hotel, der alle fellows vil få et bord. Rettighetssenteret er i samarbeid med Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. I tillegg fortsetter vi med vårt populære seminar, der du vil bli presentert nye stemmer fra Norge. I år er deltakere i alle sjangre og språk velkomne til å søke.

Fellowshipet dekker to netter på Scandic Victoria Hotel, togbillett tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen-Lillehammer, mat og drikke under programmet, bord i rettighetssenteret, deltagelse på seminaret og en festivalbillett.
Flybillett må dekkes av hver enkelt deltager.

Vennligst fyll ut dette skjemaet (på engelsk) for å søke.

Har du noen spørsmål, kontakt ellen.olerud@norla.no

Lillehammer Rights arrangeres av NORLA i samarbeid med Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. Prosjektet er støttet økonomisk av Utenriksdepartementet.

Festivalen har britisk fokus i år og hele programmet varer 30. mai til 5. juni. Nobelprisvinner i litteratur, Abdulrazak Gurnah, er bekreftet til festivalen. Det samme er Ali Smith, Deborah Levy, Jack Meggitt Phillips, Natasha Brown og Sathnam Sanghera.

The World Expression Forum (WEXFO) finner sted på Lillehammer samtidig som litteraturfestivalen. Hvis relevant, prøver vi å innlemme deres program i vårt. Les mer om WEXFO her.

Søknadsfrist: 18. februar 2022, kl. 12.00 CET

Les mer om Norsk litteraturfestival på Lillehammer

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019