Nyheter fra NORLA

Norwegian Arts Abroad søker praktikant

Naa logo 600 600x400

Ønsker du jobberfaring innen kultur, kommunikasjon og internasjonale relasjoner?
Søknadsfristen er 1.august.

Norwegian Arts Abroad legger til rette for å skape nye muligheter for norske kunstnere internasjonalt gjennom profilering, nettverksbygging, kompetanseprogram og tilskuddsordninger. Vi øker nå innsatsen innen PR og søker én praktikant til PR-avdelingen for høsten 2020.

Stillingen egner seg for deg som studerer eller nettopp har fullført studie i relevante fag. Du vil få særlig ansvar for å nå et internasjonalt publikum gjennom de sosiale medier kanalene og nettverket til Norwegian Arts Abroad.

Du vil være en del av fellesskapet til Music Norway, NORLA og Danse- og teatersentrum som er samlokalisert på Solli Plass.

Hos oss blir du en del av et kreativt miljø i spennende bransjer som jobber tett med kulturlivet i alle sjangre. I løpet av tiden hos oss vil du få praktisk kompetanse på å koble det norske og internasjonale kunst- og kulturlivet, bidra med å promotere våre kreative næringer internasjonalt, du får faglig innsikt i hele kultur feltet, og ikke minst får du tilgang til våre nettverk både i Norge og internasjonalt.

Som praktikant hos oss vil du jobbe særlig med:
• PR-arbeid fra idé til publisering
• Lage og publisere innhold for sosiale medier og nyhetsbrev
- Kartlegge internasjonale medie kanaler
• Research og datainnhenting
• Promotere og delta i praktisk gjennomføring av prosjekter
• Logistikk og rapportering av prosjekter

Du bør ha stor interesse for kultur, medier og nettverksbygging. Du må kunne skrive godt på engelsk og håndtere relevante mediekanaler. Du er kreativ og produserer og presenterer saker både skriftlig og visuelt (foto/video).
Vår praktikant vil også delta i aktiviteter i våre respektive organisasjoner etter behov.

Skriv litt om deg selv og send oss en mail.

Vi tar imot søknader fortløpende, og kaller potensielle kandidater inn til intervju så raskt som mulig. Vi holder til i felles lokaler i Observatoriegata 1B, 0254 Oslo.

Arbeidstiden er fleksibel innenfor 3 dager i uken i en begrenset praksisperiode. Detaljer utover dette kan du få ved å kontakte oss.

Søknad med relevant CV og referanser sendes til norwegianartsabroad@gmail.com – spørsmål til stillingene kan rettes til Geir Lindahl på geir@pahn.no

Om Norwegian Arts Abroad
Norwegian Arts Abroad er et nettverk bestående av Office of Contemporary Art Norway (OCA), Music Norway, Danse- og teatersentrum (DTS), Norwegian Crafts, Design og arkitektur Norge (DOGA), Norsk Filminstitutt (NFI) og NORLA.
Medlemsorganisasjonene jobber som brobyggere mellom politisk ledelse, forskningsmiljøer og kulturnæringer – og kobler disse sammen med offentligheten. Nettverket er en del av Kulturdepartementets virkemiddelapparat og fungerer som rådgivere for Utenriksdepartementet.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019