08.08.2022

Møt forfatterne Aubert og Færøvik på høstens første oversetterkonditori, 17. august!

På høstens første oversetterkonditori, onsdag 17. august kl. 15, møter du forfatterne Marie Aubert og Torbjørn Færøvik. De gjorde stor suksess da Norge var gjesteland på Bokmessen i Warszawa i slutten av mai.

Oversetterkonditori ill (1)
Foto: Ellen Trautmann Olerud

Marie Aubert debuterte i 2016 med novellesamlingen Kan jeg bli med deg hjem, som fikk begeistret mottakelse og mange lesere. I 2019 utkom den kritikerroste romanen Voksne mennesker som er solgt til 13 land og deriblant Polen, oversatt av Karolina Drozdowska – som også tolket forfatteren på scenen i Warszawa.
Les mer

Torbjørn Færøvik er journalist og forfatter med tretti års praksis som journalist. Han er særlig kjent for sine reiseskildringer fra Midtøsten, India og Kina. I Warszawa snakket han med sin oversetter Maria Golebiewska-Bijak om Orientekspressen. En reise fra London til Samarkand (2016).
Les mer

Det blir digitale «kafébord» der forfatterne presenterer seg. Og du treffer som vanlig også kollegaer fra ulike land og oss i NORLA.

Når: Onsdag 17. august kl. 15-16 (norsk tid)
Hvor: På Zoom
Påmeldingsfrist: Fredag 12. august kl. 12 (norsk tid)
Meld deg på her

Som vanlig deler vi også en oppskrift på noe godt du kan bake selv hvis du ønsker det. Denne gangen er det blåbærmuffins

Velkommen til litterært konditori!