17.06.2024

Påmelding til den norske fellesstanden på Frankfurter Buchmesse 2024

Årets Frankfurter Buchmesse finner sted 16.-20. oktober 2024 og med Italia som gjesteland. Den norske fellesstanden blir i Hall 4.1 sammen med de nordiske landene – The Nordic Bloc.
Vi i NORLA inviterer norske agenturer og forlag til å melde seg på fellesstanden og presentere sine lister for et internasjonalt bransjepublikum i Frankfurt. Fellesstanden er et naturlig samlingspunkt for norsk bransje og for alle med en interesse for litteratur fra Norge.
Påmeldingsfrist er 15. august. Flere detaljer under.

Fellesstanden 2023 til web
Fjorårets norske fellesstand under Frankfurter Buchmesse. Foto: Agata Kazmierczak

Betingelser for deltagelse på den norske fellesstanden

NORLA organiserer fellesstanden på Frankfurter Buchmesse og er hovedutstiller. Alle som ønsker å delta på fellesstanden blir med-utstillere, på engelsk: co-exhibitors.
Fellesstanden blir støttet finansielt av Utenriksdepartementet.

Man velger selv hvilken pakke man ønsker å bestille og hvor synlig man ønsker å være på fellesstanden. Uavhengig av hvilken størrelse man går for, er et utstillerpass, bemannet infodesk på standen, fellestransport av bøker via Jumbo transport, tilgang til bakrom med garderobe og kaffemaskin inkludert. Alle med-utstillere blir også ført opp i bokmessens online-katalog og en egen «Present at the Fair» for alle med-utstillere.

Ved å sende inn et ferdig utfylt skjema til NORLA, forplikter agenturet eller forlaget seg til å delta på og betale for plass på den norske fellesstanden. Deltagelsen blir bekreftet skriftlig av NORLA.

Påmeldingsfrist: 15. august 2024

Avmelding må skje skriftlig til agata@norla.no innen påmeldingsfristen 15. august 2024 for å unngå betalingsplikt. Hvis ikke, må 50% av summen betales (pakkepris + deltakeravgift). Avbestilling senere enn 15. september medfører 100% betaling av summen.

Pakkeprisen reduseres ikke i de tilfellene med-utstiller ønsker å bestille egen transport. Fellestransport blir bestilt av NORLA og bøker må være oss i hende innen gitt frist, i egen e-post.

Bøkene som stilles ut på fellesstanden skal normalt være utgitt på norske språk, første gang utgitt av et norsk forlag for distribusjon til et norsk marked.

NORLA har ikke ansvar for med-utstillernes personlige eiendeler på fellesstanden eller hvis noe blir ødelagt under transport.

Se alle betingelser, detaljer og pakkepriser i dokumentet under.