Nyheter fra NORLA

Bookstore Buddies - Rustie Baker

Rossiter books
Rosster Books i Monmouth. Foto: Privat

Vi har gleden av å presentere en ny Bookstore Buddy; Rustie Baker er assisterende leder hos Rossiter Books, en uavhengig kjede av tre bokhandlere i Monmouth, Ross-on-Wye og Leominster. Vi ble kjent med Rustie på Cheltenham Networking Breakfast, og her forteller han litt om hverdagen på jobb.

Les vårt intervju med Rustie her (på engelsk).

Rustie Baker på jobb. Foto: Privat

Les mer

Besøk nettsiden til bokhandelen Rossiter Books.

NORLAs Bookstore Buddies
Som del av Norges gjestelandssatsning under Bokmessen i Frankfurt 2019 initierte NORLA en bokhandlerstrategi. Vi ble da meget godt kjent med flotte bokhandlere over hele Tyskland og også i Sveits – og samarbeidet tett med dem. Og vi døpte de nye bokhandlervennene våre Bookstore Buddies.
Les intervjuene våre med dem her (også på tysk).

Da Norge var æresgjest på bokmessen i Warszawa i mai i år, fikk vi tre nye bokhandlervenner som sto for salget av oversatte norske bøker i gjestelandsbokhandelen.
Les vårt intervju med dem her (også tilgjengelig på polsk).

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019