Nyheter fra NORLA

Få åtte flotte barnebokforfattere hjem i stua!

Collage til websak
Fra v: Hilde Myklebust, Akin Duzakin, Maja Lunde, Lisa Aisato, Hans Jørgen Sandnes, Marit Larsen, Jenny Løvlie, Nora Dåsnes, Veronica Salinas, Camilla Engman, Ane Barmen, Åse Ombustvedt og Marianne Gretteberg Engedal.

Hvert vår er Norsk litteraturfestival på Lillehammer et av NORLAs absolutte høydepunkter. I år arrangeres festivalen digitalt og dermed ble også våre to faste Lillehammer-seminarer for internasjonale forleggere og oversettere digitale, med fokus på bøker for barn og ungdom. Det har vært fantastisk å “møte” både nye og kjente fjes fra hele verden mens vi har sittet hjemme i våre egne stuer.
Vi er glade over å nå kunne dele med alle de åtte engelske filmene vi laget til webinarene!

Du får se forfatterne og illustratørene selv presentere sine bøker for unge lesere. Og de åtte titlene er fordelt på ulike sjangre og teknikker og for lesere i uilke aldersgrupper. Her kan med andre ord mange finne en ny favoritt!

Se filmene på vår YouTube-kanal

Følg også litteraturfestivalens arrangementer som strømmes fra fredag 29. mai, til søndag 31. mai.
Det er til og med mulig å være med på digital fest fredag kveld kl. 21 norsk tid! Den legendariske «Banknatta» arrangeres nemlig i år slik at man kan delta som avatarer. (NB: Påmelding).

Se hele festivalprogrammet på litteraturfestival.no
Strømming skjer på nettsidene, på Facebook og NRK – og kan sees over hele verden (det er ingen regionssperrer)

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

www.booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon, nyheter og arrangementer.

Frankfurt 2019