Nyheter fra NORLA

Norge i rute til 2019

Img 2270

Planleggingen for Norge som hovedland i Frankfurt 2019 er godt i gang. 

Img 2274
Fra v: Simone Bühler, Margit Walsø og Karina Goldberg.

NORLAs direktør Margit Walsø hadde nylig arbeidsmøte i Frankfurt med bokmessens gjestelands-team ved Simone Bühler og Karina Goldberg, og hun møtte messens sponsoransvarlige Frank Pauli.

Sammen med Narve Solheim og Ida Svingen Mo fra den norske ambassaden i Berlin besøkte hun også ulike kunstscener i Frankfurt, som Mousonturm og Museum Angewandte Kunst.

Prosjektets første to utlysninger

Annonse 22b til bok365 versjon1

NORLA har nå utlyst stillingen som prosjektleder for Norge som hovedland ved Bokmessen i Frankfurt 2019.
Vi ser frem til å finne rette person som kan ta hovedansvaret for å planlegge og gjennomføre denne unike, internasjonale kultursatsingen som leder av NORLAs prosjektteam!
Søknadsfristen er 10. oktober 2016.

Les utlysningen her.

Hilde k. kvalvaag på bokmessen i leipzig 2015. foto per øystein roland
Hilde K. Kvalvaag på bokmessen i Leipzig 2015. (Foto: Per Øystein Roland)

Som del av 2019-satsningen inviterer NORLA også norske forlagsredaksjoner til å fremme kandidater til vårt utviklingsprogram for nye forfatterstemmer.
Programmet finansieres av Talent Norge og Den norske Forleggerforening, og det er NORLA som har ansvaret for gjennomføringen.
Også for forlagsredaksjonene er søknadsfristen 10. oktober 2016.

Les utlysningen her.

(Hovedbilde, fra v: Narve Solheim fra den norske ambassaden i Berlin, Margit Walsø, NORLA og Ida Svingen Mo, fra den norske ambassaden i Berlin).

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019