19.-20. mai 2017

Helga Flatland i Danmark

Flatland, helga foto niklas lello

Helga Flatland besøker Aarhus i mai for å delta i to arrangementer for å snakke om sin romantrilogi; Bli hvis du kan. Reis hvis du må, Alle vil hjem. Ingen vil tilbake og Det finnes ingen helhet.

19. mai: Møt Helga Flatland på Risskov Bibliotek.

Helga Flatland vil i samtale med bibliotekar Christina Andersen fortelle om bakgrunnen for trilogien hun har skrevet, og vil snakke om konsekvensene av tap, om hennes syn på valg og ikke-valg og mye mer.
Tid: Fredag 19. mai, kl. 17-19
Sted: Risskov Bibliotek, Fortebakken 1, 8240 Risskov.
Les mer på web.
Arrangementet på Facebook.

20. mai: Møt Helga Flatland på festivalen Vild med ORD i Aarhus.

Helga Flatland vil under festivalen Vild med ORD delta i en samtale med danske Carsten Jensen omkring temaene krig og litteratur. Samtalen vil sette fokus på Flatlands trilogi, som illustrerer krigens konsekvenser for dem som ble igjen, og dem som måtte vende hjem uten sine kamerater, samt Carsten Jensens bok Den førsten sten, som kryper helt inn under huden på krigen i Afghanistan.
Tid: Lørdag 20. mai, , kl. 14-15.
Sted: Hovedbiblioteket i Aarhus, Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Aarhus C.
Les mer på web.

Helga Flatlands trilogi er oversatt til dansk av Jannie Jensen og utgitt av Batzer & Co. med oversettelsesstøtte fra NORLA.
Les mer.

Foreign rights.

(Foto: Niklas Lello)

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019