14. september 2017

Bransjetreff i New York

Torsdag 14. september vil det norske generalkonsultatet i New York og NORLA være vertskap for et bransjetreff for amerikanske forleggere. Fokuset vil være på norsk skjønnlitteratur.

NRKs Marta Norheim vil gi en introduksjon til norsk samtidslitteratur, og tre norske forfattere skal være til stede – Cecilie Enger, Nina Lykke og Vigdis Hjorth – for å snakke om sine siste bøker.
Samme kveld vil Jostein Gaarder og hans amerikanske forlag, Archipelago Books lansere den amerikanske utgivelsen av Det spørs, og Maja Lunde og forlaget Touchstone vil lansere den amerikanske utgaven av Bienes historie på Scandinavia House.
På samme tid,11.-17. september, går Brooklyn Book Festival av stabelen. Her står Maja Lunde og Jostein Gaarder på programmet den 16. september, og Karl Ove Knausgård søndag 17. september. Les mer om festivalen her.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019