10.-15. oktober 2017

NORLA til Bokmessen i Frankfurt

Frankfurter buchmesse logo

NORLA vil være svært aktive på bokmessen i Frankfurt 2017, ettersom det nå bare er to år til Norge blir gjesteland.

Vi vil spesielt fokusere på å følge opp de mange forleggerbesøkene vi hadde i Norge i vår, og støtte norske forlag og agenter i å få solgt norske bøker til utenlandske forlag. Ikke minst gjelder det de tyske forlagene frem mot 2019. NORLA er selvfølgelig med på den norske bokbransjens fellesstand i hall 5.0, A53, hvor vi også vil presentere høstens fokustitler.
Samtidig forbereder vi kulturprogrammet til høsten 2019 og vil bruke muligheten til å fortsette våre samtaler med Frankfurts store museer, teatre og konserthus. Vi får også følge av forfatterorganisasjoner og norske institusjoner som vil gjøre seg bedre kjent med bokmessen i Frankfurt. Statssekretærene Bård Folke Fredriksen (Kulturdepartementet) og Laila Bokhari (Utenriksdepartementet) planlegger å besøke bokmessen onsdag 11.oktober. Margit Walsø og Halldor Gudmundsson vil holde en første presentasjon av den norske gjestelandssatsningen på bokmessens Business Club og delta i et seminar hvor forskjellige gjesteland presenterer sin litteratur.

Vi gleder oss veldig til å ønske gamle og nye kontakter velkommen!

Ta kontakt hvis du ønsker å avtale et møte med oss i NORLA.

Oversikt over norske bransjedeltakere i Frankfurt finnes på Den norske Forleggerforenings nettsider.

Er du nysgjerrig på hvilke norske bøker som nylig er utgitt på tysk med oversettelsesstøtte fra NORLA? Se omslagene her.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019