10.-15. oktober 2017
Norway

NORLA til Bokmessen i Frankfurt

NORLA vil være svært aktive på bokmessen i Frankfurt 2017, ettersom det nå bare er to år til Norge blir gjesteland.

Frankfurter buchmesse logo

Vi vil spesielt fokusere på å følge opp de mange forleggerbesøkene vi hadde i Norge i vår, og støtte norske forlag og agenter i å få solgt norske bøker til utenlandske forlag. Ikke minst gjelder det de tyske forlagene frem mot 2019. NORLA er selvfølgelig med på den norske bokbransjens fellesstand i hall 5.0, A53, hvor vi også vil presentere høstens fokustitler.
Samtidig forbereder vi kulturprogrammet til høsten 2019 og vil bruke muligheten til å fortsette våre samtaler med Frankfurts store museer, teatre og konserthus. Vi får også følge av forfatterorganisasjoner og norske institusjoner som vil gjøre seg bedre kjent med bokmessen i Frankfurt. Statssekretærene Bård Folke Fredriksen (Kulturdepartementet) og Laila Bokhari (Utenriksdepartementet) planlegger å besøke bokmessen onsdag 11.oktober. Margit Walsø og Halldor Gudmundsson vil holde en første presentasjon av den norske gjestelandssatsningen på bokmessens Business Club og delta i et seminar hvor forskjellige gjesteland presenterer sin litteratur.

Vi gleder oss veldig til å ønske gamle og nye kontakter velkommen!

Ta kontakt hvis du ønsker å avtale et møte med oss i NORLA.

Oversikt over norske bransjedeltakere i Frankfurt finnes på Den norske Forleggerforenings nettsider.

Er du nysgjerrig på hvilke norske bøker som nylig er utgitt på tysk med oversettelsesstøtte fra NORLA? Se omslagene her.