21.-23. mai 2015

Norsk-amerikansk litteraturfestival i New York

NORLA støtter også norsk-amerikansk litteraturfestival, som arrangeres i New York 21.-23. mai.

Dag Solstad, Karl Ove Knausgård, Ane Farsethås (Kulturredaktør i Morgenbladet) og James Wood (The New Yorker) presenterer og samtaler med forfatterne Carl Frode Tiller, Kjersti Annesdatter Skomsvold, Lars Petter Sveen og Gunnhild Øyehaug.
Lydia Davis og Dag Solstad samtaler om det å skrive slektshistorie på bakgrunn av at Lydia Davis har lært seg norsk og har lest Solstads Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591–1896.
Les Morgenbladets intervju med Lydia Davis, hvor hun blant annet snakker om sitt dype engasjement for Solstads roman Det uoppløselig episke element i Telemark i perioden 1591–1896, her.
Karl Ove Knausgård har gjenopplivet sitt gamle studentband Lemen som vil spille, i tillegg til at det vil arrangeres en samtale mellom Karl Ove Knausgård og James Wood om litteratur og musikk.

Norge er gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 er Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon, nyheter og arrangementer.

Frankfurt 2019

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

www.booksfromnorway.com