13. september 2018

Bransjetreff og publikumsarrangement i Madrid

2018 madrid edificiotelefonica 02

13.9. arrangerer NORLA og den norske ambassaden i Madrid seminar for spanske og katalanske forleggere i Madrid. Tre norske forfattere – Erlend Loe, Kjersti Annesdatter Skomsvold og Thomas Reinertsen Berg kommer for å presentere de nyeste bøkene sine.
Norske agenter vil også være til stede og møte forleggerne.

Om kvelden vil det bli arranger et publikumsarrangement med forfatterne på kultursenteret til Telefónica i Madrid sentrum. Der møter Erlend Loe og Kjersti Annesdatter Skomsvold spanske Ernesto Pérez Zúñiga og Mónica Ojeda fra Ecuador i samtale om moderne norsk litteratur, kulturutveksling mellom nordiske og iberoamerikanske kunstnere, viktigheten av litteraturen for å kunne lære et språk og en kultur å kjenne, og status for kulturpolitikken i begge områdene. Den spanske journalisten Inés Martín Rodrigo vil styre debatten.

Se hele programmet for kvelden (på spansk) her.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019