13. september 2018

Bransjetreff og publikumsarrangement i Madrid

2018 madrid edificiotelefonica 02

13.9. arrangerer NORLA og den norske ambassaden i Madrid seminar for spanske og katalanske forleggere i Madrid. Tre norske forfattere – Erlend Loe, Kjersti Annesdatter Skomsvold og Thomas Reinertsen Berg kommer for å presentere de nyeste bøkene sine.
Norske agenter vil også være til stede og møte forleggerne.

Om kvelden vil det bli arranger et publikumsarrangement med forfatterne på kultursenteret til Telefónica i Madrid sentrum. Der møter Erlend Loe og Kjersti Annesdatter Skomsvold spanske Ernesto Pérez Zúñiga og Mónica Ojeda fra Ecuador i samtale om moderne norsk litteratur, kulturutveksling mellom nordiske og iberoamerikanske kunstnere, viktigheten av litteraturen for å kunne lære et språk og en kultur å kjenne, og status for kulturpolitikken i begge områdene. Den spanske journalisten Inés Martín Rodrigo vil styre debatten.

Se hele programmet for kvelden (på spansk) her.

Norge er gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 er Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon, nyheter og arrangementer.

Frankfurt 2019

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

www.booksfromnorway.com