27.-30. september 2018

NORLA og høstens fem nye stemmer til bokmessen i Gøteborg

2018 bok  och bibliotek ny logo

NORLA deltar som vanlig på Bok & Bibliotek-messen i Gøteborg, og vi blir å treffe i International Rights Centre, på bordnr 75.
Ta kontakt med oss hvis du ønsker å avtale et møte.

I samarbeid med bokmessen inviterer NORLA til årets mingel på International Rights Centre torsdag 27. september kl 17-18. Kom og møt forlagskollegaer og venner for et glass vin og en smakebit på norsk litteratur, som en del av NORLAs forberedelser til Norge som gjesteland ved bokmessen i Frankfurt 2019.
Velkommen!

De fem deltakerne på NORLAs «Nye stemmer»-program: 27.-28 . september.
Foruten å lære mer om det internasjonale bokmarkedet og hvordan en bokmesse fungerer, skal de fem også presentere seg på et arrangement på bokmessen torsdag ettermiddag. Torsdag kl 18:00 inviterer vi til et åpent arrangement på Norges hus der alle de fem skal lese og presentere seg.

Les mer:
Ble bedre kjent med forfatterne i Nye stemmer-programmet her.

Se hele det rikholdige messeprogrammet her.

På våre Flickr-sider finner du også omslagene til norske bøker utgitt på svensk med oversettelsesstøtte fra NORLA eller Nordisk ministerråd fra og med 2011.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019