21.-27. januar 2019

Norske forfattere og NORLA til Jaipur Literary Festival, India

2019 zee jaipur literature festival

NORLA deltar igjen på Jaipur Literary Festival!
Dette er verdens største gratis litteraturfestival, med et overveldende antall forfattere, deltakere og publikummere fra India og hele resten av verden. Norden og Norge er sterkt til stede i år, og flere nordiske forfattere vil delta. Fra Norge kommer Maja Lunde, som skal snakke både om sine voksenbøker og om å skrive for barn. Hanne Ørstavik skal delta i et panel med nordiske forfattere sammen med Henriette Rostrup, Laura Lindstedt og Einar Karasson, intervjuet av NORLAs direktør Margit Walsø.

Et sideprogram på litteraturfestivalen er bransjetreffet BookMark, hvor forleggere og bokfolk fra hele India og andre land møtes for å diskutere bransjespørsmål, presentere og selge inn bøker etc. Her skal Margit Walsø og Oliver Møystad delta i flere sammenhenger. Det blir også anledning til å snakke om norsk litteratur for indisk og internasjonal forlagsbransje.
BookMark støttes av Den norske ambassaden i Delhi, og ambassadør Nils Ragnar Kamsvåg m. fl. vil være til stede.

Les mer

Om Maja Lunde.
Om Hanne Ørstavik.

Besøk JLFs nettsider.
Og les mer om BookMark.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019