25.-27. oktober 2019

Norges gjestelandsstatus fortsetter – i Zofingen, Sveits!

Norge er også gjesteland ved Literaturtage Zofingen, og sju norske forfattere er invitert til å delta på festivalen som i sin helhet er viet norsk litteratur. Publikum kan ventes tilreisende fra hele Sveits. Vandreutstillingen «Georg Grosz møter Ulysses i Slapsefjell» med hele 30 verk av 11 norske illustratører vises i Kunsthaus.

Bjørn Ousland er invitert til å delta på skolebesøk i hele uke 43, før han også møter «vanlige» besøkende under festivalen. Publikum vil oppleve forfattermøter med Unni Lindell, Johan Harstad, Ida Hegazi Høyer, Helga Flatland, Gunstein Bakke og Bjørn Ousland, samt Andrine Pollen fra NORLA vil gi en innføring i norsk litteratur. I november er Eivind Hofstad Evjemo invitert til Aargauer Kantonsbiblitothek sammen med musiker Hildegunn Øiseth.
Se hele programmet for festivalen her

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019