18. november 2021

Norsk barne-og ungdomslitteratur i Shanghai

China flag large

18. november arrangerer det norske generalkonsulatet i Shanghai i samarbeid med NORLA et seminar for kinesiske forleggere og oversettere, hvor inviterte norske forfattere, illustratører og agenter deltar digitalt fra Norge.

Oversetter Shubo Li vil introdusere sin oversettelse av Inger Hagerups diktsamling for barn, Så rart, og holde en innledning om norske barne- og ungdomslitteratur. Fra norsk side deltar Ole Kristian Løyning, Rebecca Wexelsen, Ella Okstad, Neda Alaei og Lars Henrik Eriksen. Andrine Pollen fra NORLA vil lede en samtale med de norske aktørene.

Arrangementet holdes selv om Bokmessen i Shanghai, som har fokus på barne- og ungdomslitteratur, er utsatt fra 19.-21. november til 20.-22. mars 2022, pga. pandemien. NORLA vil delta på bokmessen med egen stand, bemannet av generalkonsulatet.

(Illustrasjon: countryflags.com)

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019