26. november 2022-04. desember 2022

Norske forfattere, agenter og NORLA til Féria de Libros i Guadalajara, Mexico

Fil gua

Feria de Libros i Guadalajara, Mexico er verdens største spansktalende internasjonale bokmesse. Her møter forleggere fra hele Latin-Amerika og Spania den internasjonale bokbransjen på hjemmebane. Messen er en unik arena for å knytte kontakter med forlag i den spansktalende verden.
Messen en gigantisk lesefest med utallige arrangementer for et stort og entusiastisk publikum.

NORLA vil i år delta på Feria de Libros, som finner sted 26.11.-04.12., og vil ha egen stand i samarbeid med den norske ambassaden i Mexico under bransjedelen av messen fra lørdag 26.11.- onsdag 30.11. Velkommen til stand nr. ÑÑ4.

Norske forfattere er invitert av FIL til å delta på publikumsprogrammet på messen. Simon Stranger, Roskva Koritzinsky, Torgeir Rebolledo Pedersen og Kristin Roskifte vil reise til Mexico, sammen med tre norske litteraturagenter/forleggere.
Se deltagende forlag og agenter i bokmessens utstillerkatalog.

For å avtale et møte med NORLA, ta kontakt med Oliver Møystad eller Margit Walsø.

Les mer om FIL Guadalajara her

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019