23.-26. mai

NORLAs aktiviteter under Norsk litteraturfestival på Lillehammer

Microsoftteams image (9)

NORLA inviterer som i tidligere år utenlandske forleggere til et fellowship under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. I år vil fokus være på barne- og ungdomslitteratur, og programmet vil finne sted fra 23.-26. mai. Deltakerne vil bli presentert for norske forfattere og ha møter med agenter for barne- og ungdomslitteratur, i tillegg til kulturelle og sosiale innslag i vakre omgivelser på Lillehammer. De vil også delta på et kick-off program for Norge som gjesteland i Bologna i 2026.
Les mer

NORLA ønsker også i år å samle oversettere av norsk litteratur på Lillehammer i forbindelse med Norsk Litteraturfestival/Sigrid Undset-dagene. For inntil ti deltakere dekker NORLA reisekostnader, kost og losji fra tirsdag 23. – fredag 26. mai.
Deltakerne vil få faglig påfyll og kan fritt følge festivalens rikholdige program. I tillegg kan de delta på deler av programmet for årets internasjonale fellowship, som er viet barne- og ungdomslitteratur.
Les mer

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019