19.-21. mai 2016

Norsk-amerikansk litteraturfestival og bransjetreff i New York

Også i år bidrar NORLA med økonomisk støtte til den norsk-amerikanske litteraturfestivalen som går av stabelen i New York 19.-21. mai.
Festivalen er et samarbeid mellom initiativtaker Frode Saugestad, the Paris Review og Det norske generalkonsulatet i New York.

Ane Farsethås (kulturredaktør i Morgenbladet), James Wood (The New Yorker) og Lorin Stein (The Paris Review) vil presentere og samtale med forfatterne Geir Gulliksen, Cathrine Knudsen, Kristine Næss, Arne Lygre, Ari Behn, Johan Harstad, Maja Lunde, Helga Flatland og Karl Ove Knausgård på Black Bear i Brooklyn.

NORLA inviterer til bransjetreff mellom norske forfattere, agenter og forleggere og amerikanske redaktører av oversatt litteratur torsdag 19.5. På programmet står bl.a. Karl Ove Knausgård, Åsne Seierstad og Morgenbladets kulturredaktør Ane Farsethås. Treffet arrangeres i samarbeid med det norske generalkonsulatet i New York.

Se detaljert program for:
19. mai
20. mai
21. mai.

Les mer om alle arrangementene under festivalen her.

Les mer om tidligere års festivaler på norsk og på engelsk.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019