Nyheter fra NORLA

Støtt din lokale bokhandel!

Bokhandler kollasj

Vi i NORLA er glade over at flere støtter opp om sin lokale bokhandel. Vi setter stor pris på ulike initiativer som vi gjerne vil dele – til inspirasjon:

I Spania har den norske ambassaden i samarbeid med forlaget Nórdica Libros laget flotte plakater og bærenett, som gjennom 200 bokhandlere i hele landet deles ut til kunder som kjøper norske bøker.
Bokhandelen Pankebuch i Berlin, som spesialiserer seg på bøker fra Norden, har latt seg inspirere av norske Per Magnussen bokhandel i Oslo: begge tilbyr nå sine kunder å bestille bøker ferdig innpakket som julegaver – og hente dem utendørs, for å minimere smittefaren.
For å følge opp samarbeidet med tysk bokhandel tilbyr vi i NORLA en flott plakat med Olav H. Hauges dikt «Det er den draumen» illustrert av Kat Menschik. Dette er en oppdatert utgave av fjorårets populære gjestelandsplakat som ble revet vekk i forbindelse med at Norge var gjesteland på Bokmessen i Frankfurt.
Les mer (på tysk)

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019