24.-29. januar 2018

Jaipur Literary Festival, India

2018 jaipur nordic lights

NORLA deltar igjen på Jaipur Literary Festival!
Dette sier seg å være verdens største gratis litteraturfestival, med et overveldende antall forfattere, deltakere og publikummere fra India og hele resten av verden. I år er Norden spesielt invitert, og flere nordiske forfattere vil delta. Fra Norge kommer Odd Harald Hauge i anledning av at hans kriminalroman Everest utgis på engelsk på det indiske forlaget Yatra Books, oversatt av Siân Mackie.

Et sideprogram på litteraturfestivalen er bransjetreffet BookMark, hvor forleggere og bokfolk fra hele India og andre land møtes for å diskutere bransjespørsmål, presentere og selge inn bøker etc. Her skal Oliver Møystad snakke om Norges Frankfurt-satsning og delta på ulike paneler om krimlitteratur, om betydningen av litteraturfestivaler med mer. Det blir også anledning til å presentere norske bøker og forfattere for indisk forlagsbransje.
BookMark støttes av Den norske ambassaden i Delhi, og ambassadør Nils Ragnar Kamsvåg m fl vil være til stede.

Besøk JLFs nettsider.
Og les mer om BookMark.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019