15.-17. september 2020

NORLA går på lufta i uke 38

Som en erstatning for andre møteplasser som ikke blir noe av i høst, vil NORLA invitere til en rekke digitale alternativer.

Som en erstatning for andre møteplasser som ikke blir noe av i høst, vil NORLA invitere til en rekke digitale alternativer.
Tirsdag 15. og onsdag 16. september inviterer vi utenlandske redaktører til lukkede webinarer – en dag viet sakprosa og en dag viet skjønnlitteratur. Her vil de internasjonale redaktørene få presentert nye norske bøker i plenum og ha en-til-en møter med norske agenter og redaktører.

NORLA lager i år korte presentasjonsfilmer av fokustitlene, der forfatterne snakker om bøkene sine. Filmene vises begge dagene.

Det vil delta ti redaktører, hovedsakelig fra Europa, hver av de to dagene. I tillegg deltar norske litterære agenter.

Torsdag 17. september har vi invitert oversettere av norsk litteratur til et liknende arrangement. De vil også få en presentasjon av nye norske sakprosabøker, samt ha en workshop om en tekst av Bjørn Hatterud med forfatteren til stede.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019