30. mai 2022-02. juni 2022

Norsk litteraturfestival på Lillehammer med rettighetssenteret Lillehammer Rights

2022 lillehammer rights (1)

NORLA inviterer internasjonale forleggere, redaktører, underagenter og scouter til å søke på fellowship til Lillehammer og Norsk Litteraturfestival, 31. mai til 2. juni. I år markerer vi den fysiske åpningen av det nyopprettede rettighetssenteret Lillehammer Rights på Scandic Victoria Hotel, der alle fellows vil få et bord. Rettighetssenteret er i samarbeid med Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. I tillegg fortsetter vi med vårt populære seminar, der du vil bli presentert nye stemmer fra Norge. I år var deltakere i alle sjangre og språk velkomne til å søke. (Søknadsfristen utløp 18. februar).

Les mer om Lillehammer Rights
Besøk festivalens nettsider

Lillehammer Rights ble åpnet i 2021 av HKH Kronprinsesse Mette-Marit. Se åpningstalen
I forbindelse med åpningen inviterte Kronprinsessen til en samtale med Gulraiz Sharif om hans populære debutbok Hør her’a!
Se samtalen her

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019