20.-21. april 2016

Norske forfattere og NORLA til bokmessen i Kiev, Ukraina

Lars Fr. H. Svendsen og Vigdis Hjorth deltar under bokmessen Arsenal i Kiev, Ukraina 20.-21. april for å promotere den ukrainske oversettelsen av henholdsvis Jørgen + Anne er sant og Frihetens filosofi. Ambassaden i Kiev og NORLA står for arrangementet i samarbeid med bokmessen. Dina Roll-Hansen deltar fra NORLA.

Vigdis Hjorths Jørgen + Anne er sant er oversatt av Natalia Ivanychuk og utgis av Vydavnytstvo Staroho Leva med oversettelsesstøtte fra NORLA.
Les mer boken her.

Natalia Ivanychuk er NORLAs Månedens oversetter i april. Les vårt intervju og bli bedre kjent med henne her.

Lars Fr. H. Svendsens Frihetens filosofi er oversatt av Sofiya Volkovetska og utgis av Calvaria Publishing House Foundation med oversettelsesstøtte fra NORLA.
Les mer om boken her.

Se omslagene til norske bøker utgitt på ukrainsk med oversettelsesstøtte fra NORLA (siden 2011) her.

I etterkant av besøket i Ukraina skrev NORLAs seniorrådgiver Dina Roll-Hansen en artikkel om ukrainsk barnelitteratur etter Maidan for barnebokkritikk.no.

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019