Nyheter fra NORLA

Linn Ullmanns Det dyrebare – en av årets beste bøker i USA

Ullmann linn agnete brun

Linn Ullmanns kritikerroste roman Det dyrebare (eng. tittel The Cold Song) utkom i USA våren 2014. Nå dukker boken opp på flere Årets beste bøker-lister, blant annet i New York Times prestisjetunge bokbilag New York Times Book Review. Der er Det dyrebare en av «100 notable books of 2014». Det dyrebare figurerer også på Independent Bookstores liste over årets 50 beste bøker og det litterære bransjebladet Kirkus Reviews liste over årets beste skjønnlitterære bøker.

Boken er oversatt til engelsk av Barbara J. Haveland og utgitt av Other Press med oversettelsesstøtte fra NORLA.
Se linker til listene under:

Kirkus Reviews

Flavorwire

The New York Times Book Review

Det dyrebare fikk særdeles god mottagelse da den utkom på forlaget Other Press. New York Times plukket den ut som «Editor’s Choice», og ga romanen en svært positiv anmeldelse over en hel side i New York Times Book Review. Boken fikk også fantastiske forhåndsanmeldelser i velrenommerte magasiner som Publishers Weekly, Booklist og Kirkus Review.

I mai var Ullmann hovedgjest på et prestisjetungt arrangement i New York i regi av Norsk-amerikansk litteraturfestival og det toneangivende litteraturtidsskriftet The Paris Review. I juni var Ullmanns roman en av sju anbefalte bøker som ble trukket frem på Oprah Winfreys offisielle nettside, www.oprah.com.

Les mer om boken på Linn Ullmanns hjemmesider.
Eller se forlagets presentasjon her.

Fotograf: Agnete Brun

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019