Nyheter fra NORLA

NORLA til Jaipur Literature Festival i India, 18. -20. januar

NORLA ser frem til å delta på Jaipur Literature Festival i India (18. – 20. januar), nærmere bestemt under Jaipur BookMark, festivalens nye bransjesatsning. Jaipur-festivalen er verdens største internasjonale litteraturfestival, der alle arrangementer er gratis. Forfatteren Jørn Lier Horst deltar også på festivalen.

Norge deltar i år som gjesteland, og NORLAs tilstedeværelse skjer i nært samarbeid med den norske ambassaden i New Delhi. Vi er takknemlige for en slik sjanse til å ta del i en meget viktig arena for fremme av litteratur, oversettelse og bokindustrien. Det forventes at flere enn hundre sentrale forleggere deltar under denne første utgaven av bransjesatsningen BookMark. Vi i NORLA ser frem til å delta og håper å utvide norsk litteraturs nedslagsfelt i India.
Bokbransjen i India er regnet som en av verdens 7. største, og for utgivelser av engelsk-språklig litteratur er India på tredjeplass i verdenssammenheng, etter USA og Storbritannia.

Besøk nettsidene til Jaipur literature festival her

Les mer om Jørn Lier Horst

Nettsidene til Den norske ambassaden i New Delhi her

NORLA satser på India og har de siste årene hatt en rekke prosjekter i landet.

Les mer om BookMark her:

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019