Nyheter fra NORLA

Sommerhilsen fra NORLA

NORLA
NORLA. Foto; Fartein Rudjord

Våren som gjesteland har vært innholdsrik, hektisk og morsom! Noen høydepunkter var bokmessen i Leipzig med 18 forfattere og 40 arrangementer, Berlinalen der Norge var fokusland på European Film Market (EFM), jazzahead! i Bremen med 117 musikere fra Norge, tysk-norsk litteraturfestival i Oslo med tysk presse, Litteraturfestivalen på Lillehammer med tyske bokhandlere og journalister, internasjonale forleggere og oversettere.

Vi har delt store nyheter tidligere i juni: Programmet i den norske paviljongen på bokmessen i Frankfurt, kulturprogrammet Norge har som gjesteland, at Karl Ove Knausgård og Erika Fatland taler på åpningsseremonien og at Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit ankommer Frankfurt på skinner med norske forfattere – i et litteraturtog i samarbeid med Deutsche Bahn. Les gjerne mer om nyhetene her og i vårt nyhetsbrev for juni.

Vi takker våre samarbeidspartnere i bokbransjen, departementene, sponsorer, slottet, ambassadene, våre søsterorganisasjoner i NAA og andre kulturinstitusjoner for et fantastisk samarbeid i halvåret som har gått.

NORLA stenger ikke kontorene i sommer, for snart er høsten her og selve høydepunktet i prosjektet: Bokmessen i Frankfurt fra 16.-20 oktober 2019!

God sommer!

Hilsen Margit og Halldór,
på vegne av alle i NORLA

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

www.booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon, nyheter og arrangementer.

Frankfurt 2019