Nyheter fra NORLA

Tre prosjekter får tilskudd til eksport- og markedstiltak i utlandet

Internasjonalt 2.plass mette globuser i svev blur
Foto: Mette Børja

NORLAs tilskuddsordning for eksport- og markedstiltak skal styrke etterspørsel, eksport og markedsutvikling for norske bøker og forfattere i utlandet. Ordningen støtter videreutvikling av gode markedsideer og satsinger for titler med særlig potensiale, bidrar til nye tiltak og gir vind i seilene til aktive prosjekter med internasjonale samarbeidspartnere. Vi har mottatt mange sterke søknader siden oppstarten i november 2019, og aktiviteten er stor.

Nå er listen over prosjektene som får tilskudd fra årets andre tildeling klar. Tre eksport- og markedstiltak er valgt ut i denne runden:

• Oslo Literary Agency: Engelsk lydbokproduksjon av Anne B. Ragdes Berlinerpoplene
• Magikon: Spin-off og markedsføring av Kristin Roskiftes Alle sammen teller
• Stilton Literary Agency: Markedsføring av Odd Harald Hauges bøker Everest, Storebjørn og Novaja Semlja-effekten på det tyskspråklige markedet

Årets siste søknadsfrist er 1. september 2021.

Les mer

Kriterier og frister
Prosjekter som er tildelt tilskudd

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.

booksfromnorway.com

Norge var gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt

I 2019 var Norge gjesteland på Bokmessen i Frankfurt. Prosjektnettsiden er Norway2019.com. Besøk gjerne denne siden for mer informasjon.

Frankfurt 2019